Gör din LIA/Praktik på Inadra!

Du gillar ny teknik och är nyfiken på vad man kan använda den till när det kommer till Möten och event – digitala och fysiska. Du går idag på en YH-utbildning eller liknande och söker efter en intressant LIA-plats med möjligheter till anställning. Utbildningen behöver inte vara placerad i Stockholm – du kan göra din LIA på distans!

LIA Utvecklare
Vi söker dig som går en utbildning med fokus på .Net core, SQL-server etc.

LIA FrontEnd
Vi söker dig som går en utbildning med fokus på React, Javascript, CSS etc.

LIA Sälj/marknad/ekonomi/administration
Vi söker dig som går en utbildning med fokus på B2B-försäljning alternativt marknadsföring/administration.

LIA projektledning
Vi söker dig som går en utbildning inriktad på projektledning inom IT-projekt, affärsutveckling etc.

LIA Event
Vi söker dig som går en utbildning inom möten och event.

Om Inadra
Inadra levererar Sveriges ledande plattform för digitala event och konferenser. Med stora möjligheter till anpassningar i plattformen för respektive event kan vi leverera riktigt brandade digitala event med många funktioner; från eventwebb och avancerad registrering och betalning till digitalt live-möte med chatfunktioner, agenda, breakout-möjligheter, digitala utställare med chat och videomöten, one-to-one-videomöten etc.

Bland kunderna finns tex Dagens Industri, Svenska Kraftnät, Boverket, Karolinska Institutet, ArkDes, Riksantikvarieämbetet, Postnord, Sveriges Lantbruksuniversitet, UD, Statens Konstråd, Eventyr, Radisson.

Hur ska jag göra?
Skicka ett mejl till lia@inadra.se med ett CV/ information om dig själv, din utbildning och vad du har gjort tidigare, samt mellan vilka datum du har LIA-period.